Kort brudekjole

I 1926 introducerede Coco Chanel den korte brudekjole, og den er hængt ved lige siden –det er der mange gode grunde til, bland andet:

  1. Den er nem at have med rundt, hvis der er meget transport i forbindelse med jeres bryllup, eller hvis I skal giftes i udlandet
  2. En kort brudekjole er som regel billigere end en lang brudekjole
  3. Du kan flashe dine lækre stænger og smukke brudesko (Sargossas fantastiske stilletter kan anbefales, og kan bestilles hos mig)
  4. Ideel hvis du har tænkt dig at give den max gas på dansegulvet
  5. Du kan komme på toilettet uden assistance -genialt

Som brud skal du overveje hvor klassisk du er, hvilken type ceremoni og fest i planlægger og selvfølgelig vurdere om din krop og personlighed tager sig bedst ud i lang eller kort brudekjole. Som udgangspunkt kan kjolelængden vælges efter, hvor formel jeres bryllupsceremoni skal være. Jeg valgte selv en kort brudekjole, dels var jeg gravid i 6. måned, og kunne derfor ikke bære den helt slanke model med slæb, som jeg ellers havde i tankerne, men vi valgte også et meget utraditionelt bryllup. Vi blev borgerligt viet, jeg blev ført op ad gulvet til tonerne af "Final Countdown" med Europe, efter at have danset en kort vals med min far - Og så var festen i gang,