Forskel på skræddere?

Skrædderi er et håndværk, men stil og æstetisk sans kan variere fra skrædder til skrædder. Giver du den samme beskrivelse til 2 forskellige skrædder, er det ikke sikkert at det færdige resultat er det samme. Det er derfor vigtig at du finder en skrædder som forstår dine ønsker og din krop. Her kommer et par gode råd til hvordan du finder din skrædder:

  • Det er vigtigt at finde en skrædder du har god kemi med. Lav en aftale, og følg din mavefornemmelse
  • Spørg gerne tidligere kunder om deres oplevelser - de er de bedste anmeldere
  • Find en skrædder med samme æstetik som dig - Tjek gerne skrædderens tidligere arbejde på hjemmeside, facebook eller andre sociale medier. Et besøg i skrædderiet kan også give et indtryk af, om i befinder jer i samme univers

Held & lykke & husk: 

"A good dress, is first of all, a well fitted dress"  (Christian Dior)