Dit livs kærlighedsfortælling

“Jeg elsker bryllupper og jeg er endnu mere vild med kærlighed. Det er én af årsagerne til at jeg begyndte at fortælle andres kærlighedshistorier. En anden årsag er, at jeg synes at alles kærlighedshistorier fortjener at blive fortalt, så gæsterne og parret selv forstår og husker hvorfor det netop skal være de to, og hvorfor deres kærlighed er så smuk. Men ikke mindst fordi det er så smukt at se glæden i de elskenes øjne, når de sidder der ved siden af hinanden og genoplever deres egen historie på den store dag.”

Maria

Som professionel historiefortæller skaber Maria Junghans din og jeres historie om til en fortælling, som hun fortæller til jeres bryllup. En mundtlig fortælling virker som at se en rigtig god film for ens indre øje. Man sanser, mærker og husker, fordi ens egen hjerne er med til at skabe billederne. Og i modsætning til en tale, kan du sidde trygt og roligt ved siden af din elskede, holde vedkommende i hånden, tørre glædestårerne væk, mens alt det du har på hjerte, alt det du gerne vil sige til din kæreste bliver fortalt, så han eller hun husker det og forstår det. Historien skaber Maria ud fra en samtale, hvor du fortæller hende jeres historie og hun stiller en masse spørgsmål for at forstå hvem du er, hvorfor du har valgt netop ham eller hende, hvad der er særligt ved din kæreste og jeres indbyrdes forhold, osv. I løbet af samtalen finder I også ud af, hvilken type fortælling, der egner sig til netop jer, og først derefter går Maria hjem og begynder at genskabe jeres historie.

Efter brylluppet kan I vælge at få jeres historie indtalt i et professionelt lydstudie, så I har den for eftertiden. En slags investering i fremtiden, som man kan tage frem de dage, hvor det regner udenfor, og det er blevet lidt koldt, så kan man genhøre sin historie og huske, hvordan det hele begyndte og hvad det er man elsker ved den anden.

Maria Junghans har altid været historiefortæller og siden 2011 har hun levet af at skabe og fortælle historier, mest for voksne, men også for børn. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til hende, hvis du vil vide mere om personlige fortællinger, og hvordan hun kan være med til at gøre jeres store dag til noget ganske særligt.

maria.junghans@gmail.com // www.junghans.dk // 29 89 49 92

Hun er skøn og har mine varmeste anbefaling.

God fornøjelse