Processen For Din kjole

Med udgangspunkt i dine ønsker og ideer designer vi sammen dit nye skræddersyet tøj. Med min håndværksmæssig erfaring sikrer jeg, at resultatet bliver perfekt.
Hvad enten du skal have skræddersyet din brudekjole, konfirmationskjole, buksedragt el. lign., gælder stort set samme forløb. Fra start til slut varer processen for en brudekjole typisk 2-4 måneder. Processen for “Den lille sorte” cocktailkjole varer 14 dage til en måned. Det er vigtigt for mig at vi laver et forløb der er skræddersyet til dig og dine behov, derfor tager jeg kun et begrænset antal kunder per år.

Gennemsnitligt mødes vi fire gange, men der kan være behov for færre eller flere møder afhængigt af den individuelle proces.

Første møde - tanker og ideer

På dette møde tager vi afsæt i dine ønsker og ideer, og sammen finder vi frem til silhuet, udskæring, detaljer, farve og materialer. Du får taget dine mål fra top til tå, så jeg kan skabe prøvemodellen til dig. Efter mødet sender jeg dig et pristilbud på mail, samt en beskrivelse af, hvad vi er kommet frem til. 

Vores første møde er gratis og helt uden forpligtelser.

Ved bestilling betales et depositum på halvdelen af prisen.

Andet møde - prøvemodel og tilretning

Dine ønsker og ideer har nu fået form og jeg har syet en model op til dig i lærred. Den prøver du til dette møde, og vi ser, hvordan modellen ser ud på dig, retter den til, og du har mulighed for at komme med input, så din kjole bliver som du ønsker den. Lærredsprøven er en grov skitse af den model, vi sammen er kommet frem til.

Til denne prøve, må du meget gerne medbringe et par sko i den højde, du forestiller dig at bruge til. Så får du en fornemmelse af, hvordan kjolen kommer til at falde. 

Tredje møde - Kjolen er stort set færdig

Tredje gang vi mødes, har jeg syet din model op i det rigtige materiale. Nu har vi mulighed for at rette længden og de sidste detaljer til, så vi sikrer, at du har den rette følelse omkring din kjole. Ændringer som afviger markant fra lærredsmodellen, efter kjolen er syet op i de rigtige materialer, vil medføre tillæg. 

 

Sidste møde - Afhentning - din kjole er færdig

Ved vores sidste møde får du din nye kreation med hjem i en dragtpose.
Inden vores sidste møde skal resten af beløbet være betalt (faktura bliver sendt på mail).

Bæredygtighed

Jeg arbejder ud fra et princip om bæredygtighed, som indebærer at jeg på forhånd har truffet bæredygtige valg, hvor det giver mening. Al tråd er øko-tex certificeret, og i dét at kjolen er skræddersyet er der meget lidt spild og ingen overflødig produktion. Alle stofrester, der er for små til at anvendes til andre projekter bliver genanvendt til produktionen af nyt stof. Der ud over kan du vælge øko-certificeret stof til din kjole. 

Send meget gerne billeder, hvor tøjet er i brug - Det er fantastisk at se tøjet få liv :)

En Arbejdsproces

kirkebryllup blondekjole perleblonde hvid brudekjole.jpg
Perleblonde brudekjole blondekjole
håndsyet skræddersyet blondekjole brudekjole
fuldbroderet blondekjole brudekjole perleblonde
Blonde brudekjole stosning
Blondekjole stosning brudekjole.JPG
Brudekjole, blondekjole, blondeslør
Perleblonde, brudekjole ryg design, blondekjole
Blondekjole brudekjole
skræddersyet blondekjole brudekjole, perleblonde