Skrædderen

Josefine ingversen.jpg

I mit arbejde, lægger jeg stor vægt på den personlige service og dine individuelle behov og ønsker. Jeg tager mig god tid til hver enkelt kunde, så vi designer en brudekjole, der afspejler din personlighed.

Jeg har de sidste 10 år blandt andet arbejdet for Zac Posen (New York), Jesper Høvring, Surface to Air (Paris), Odense Teater, Fredericia Teater, Opera Hedeland og Gasværket.

I New York arbejdede jeg eksempelvis med drapering af kjoler til den røde løber. Her blev jeg bekræftet i, at det vigtigste ved kjolen er kvinden, der bærer den. Når kjolen sidder perfekt, forstærker den kvindens skønhed -og det kan tydelig ses. Det er min ambition at få dette frem i alle mine kjoler.

Inspiration

Det der kendetegner de skræddersyede brudekjoler jeg laver er smukke silhuetter, kropsbevidste konstruktioner og teknisk håndværk. 

Min inspiration kommer fra nogle nogle af modens store mestre som Madame Grès' florlette draperede kjoler, Christian Diors nyskabende silhuetter, samt John Gallianos skulpturelle og eksperimenterende konstruktioner. De fremhæver på hver deres måde den smukke kvindekrop og jeg bruger de klassiske designfilosofier i mit arbejde. 

Med udgangspunkt i dine ønsker og ideer, samt min håndværksmæssig erfaring, er du med til at designe din egen brudekjole. 

I fællesskab gør vi din brudekjole til virkelighed.

 

Referencer