Skrædderen

Det vigtigste ved alt tøj er kvinden, der bærer det. Når tøjet sidder perfekt, forstærker det kvindens skønhed - og det ses tydeligt. Det er min ambition at mine kreationer understreger og forstærker din skønhed.
Med mit tekniske håndværk forener jeg smukke silhuetter og kropsbevidste konstruktioner, så dit tøj sidder præcis som det skal, og er lige så smukt og spektakulært, som du drømte om.

Siden jeg var barn har jeg drømt om blonder, perler og florlette silkestoffer. Da jeg var tyve afsluttede jeg min første uddannelse inden for skrædderfaget. De næste syv år specialiserede jeg mig yderligere, blandt andet i mønsterkonstruktion hos topdesigner Zac Posen i New York. Siden har jeg arbejdet sammen med nogle af Danmarks mest kendte kjoledesignere, blandt andre Jesper Høvring. I dag har jeg mit eget studio i Svendborg.

Jeg henter min inspiration hos modens store mestre - Madame Grès for de florlette draperede kjoler, Christian Dior for hans flatterende silhuetter, og John Galliano for de skulpturelle og eksperimenterende konstruktioner. Tilsammen udgør det min designfilosofi, der fremhæver kvindekroppens fortrin og kvindes egen enestående personlighed.

 

Referencer